Etusivu  │  Referenssit  │  Asiakaspalautteet

ASIAKAS-
PALAUTTEET

Näin muut sanovat meistä

Jarmo Rajala, CEO

”Suomeen Saksasta muuttanut Oliver osallistui Viennin Kauppahuone FESH:n järjestämään vientikoulutukseen, joka vahvisti edelleen hänen aiempaa kansainvälisen kaupan osaamistaan. Kuuden kuukauden määräaikaisen sopimuksen aikana Oliver osoitti kyvykkyytensä vientimyynnissä ja päätimme rekrytoida hänet Nestorille myyntipäälliköksi toiminta-alueenaan saksankieliset maat.

Voin suositella vastaavaa etenemistapaa FESH:n kanssa myös muille vientikaupassa toimiville yrityksille.”

Pekka Hosio, CEO

"Tyytyväisen asiakkaan terveiset. Olemme saaneet vuosien saatossa vientiorganisaatioomme kaksi hyvää vientiassistenttia Viennin Kauppahuone FESH:n kautta. Heidän kauttaan saamamme työntekijät ovat osoittautuneet erittäin motivoituneiksi ja ovat oppineet nopeasti tarvittavat tehtävät ja ovat oma-aloitteisia töitä tehdessään." 

Olen suositellut FESH:n palveluita myös yhteistyökumppaneillemme.”

Pekka Hosio, CEO

”Viennin Kauppahuoneen FESH -palvelu toimii mainiolla tavalla, joten palvelunne oli helppo ostaa. Kustannukset olivat asialliset ja riski epäonnistumisesta oli minimaalinen.
Toimintaa päästiin kehittämään nopealla aikataululla, koska harjoittelijan motivaatio oli kohdallaan ja saimme hänen kauttaan sekä FESH:ltä käyttöömme lisätietoa vientiin liittyvistä asioista.

FESH:ltä saamamme osaaja on suoriutunut töistään oikein hyvin ja on mielestämme saanut hyvät valmiudet myyntimme kehittämiseen venäjänkielisille alueille Viennin Kauppahuone FESH:n järjestämässä koulutusjaksossa.

Tästä syystä palkkasimme tämän kaverin yritykseemme pysyvään työsuhteeseen.”

Ari Kärjenmäki, CEO

”Olemme saaneet myyntiorganisaatioomme hyvän henkilön Viennin Kauppahuone FESH:n kautta. Hän on kehittynyt myymään tuotteitamme tutustuen samalla henkilökuntaamme vajaan kolmen kuukauden aikana. Asiat tuntuvat menevän maaliin odotetusti eli olemme saaneet jo kauppaa aikaiseksi hänen avullaan, ja tulemme palkkaamaan hänet organisaatioomme.

Kiitos FESH:lle hyvästä henkilömme vientikoulutuksesta sekä yhteistyöstä.”

Hannu Leppälä

”Lauri Karppanen suunnitteli ja ohjasi viennin valmennusohjelman ja etsi alueelta sopivia yrityksiä, joihin valmennettavia opiskelijoita pyrittiin sijoittamaan. Työtehtävät määritettiin kohdistuvaksi ensisijaisesti ao. opiskelijan kotimaahan. Hankkeeseen saatiin mukaan useita yrityksiä Oulun Eteläisestä.

FESH teki sopimukset kahden alueellamme olevan teollisuusyrityksen kanssa siitä, että valmennusryhmästä kaksi tuoretta insinööriä pääsi käynnistämään vientitoimintaa näissä yrityksissä Viennin Kauppahuoneen palkkalistoilla. Useita muita kohteita on edelleen valmisteluvaiheessa. Hanke tukee myös valtakunnallisesti pyrkimyksiä nostaa suomalaisten pk-yritysten kansainvälistymistä.

Ylivieskan yksikkö on ollut erittäin tyytyväinen FESH-yhteistyöhön ja se pyrkii löytämään pilot-vaiheen jälkeen toimivia ja pysyviä ratkaisuja ulkomaalaisten opiskelijoiden sijoittumisessa suomalaisiin yrityksiin.”

Anders Burman, International Account Manager

”Olemme saaneet asiakaspalveluorganisaatioomme hyvän vientiasiantuntijan Viennin Kauppahuone FESH:n kautta. FESH:n kautta saamamme henkilö on nopeasti päässyt mukaan asiantuntijatiimiimme ja suoriutuu tehtävistään erinomaisesti.

Kiitos FESH:lle hyvän henkilön löytämisestä ja hyvästä yhteistyöstä.”

Erkki Kivelä, Hallituksen puheenjohtaja

”Pestasimme venäläisen insinöörin myymään koneitamme lähinnä venäjänkielisille alueille. Hän oppi nopeasti talon tavat ja osoittautui hyväksi myyjäksi, joka alkoi pian tehdä tulosta. Määräaikaisen työsopimuksen päätyttyä palkkasimme hänet meille pysyvään työsuhteeseen.

Olen tyytyväinen myös FESH -sparraukseen jota myyjämme sai sopimusaikana.”

Antti Leino, Toimitusjohtaja

"Viennin Kauppahuone FESHin vientikouluttama, Suomeen Boliviasta ja Kolumbiasta muuttanut Bea eli Beatriz Arze on osoittautunut erittäin aktiiviseksi ja aikaansaavaksi vientimyyjäksi. Saimme hänet 2019 alussa FESHin kautta riskittömällä vuokrasopimuksella.

Bea on puolustanut aktiivisesti yrityksemme etuja Väli-Amerikan reissulla. Espanjankielinen markkina on ottanut Bean hyvin vastaan, hän osaa kulttuurilukutaitoisena tulkita asiakkaiden ajatuksia ja viestejä "rivien välistäkin" ja hän osaa myös kommunikoida luontevasti kaikissa tilanteissa. 

Haluamme kommunikoida sekä asiakkaan että loppukäyttäjien kanssa, ja tässä Bean tyyli ja vahvuudet toimia ovat omiaan vahvistamaan asemaamme espanjaa puhuvassa maailmassa. Bealla on kyky haastaa asiakasta, hän osaa esittää myyjän parhaan kysymyksen: MIKSI?

Bea on puolessa vuodessa omaksunut valtavasti tietoa sekä paalutuksesta että valmistamiemme paalujatkosten ja kalliokärkien tuotemaailmasta.

Tarkoituksenamme on pureutua yhä vahvemmin kiinni latinalaisen Amerikan markkinoihin ja Bean ansiosta uskon meidän tässä myös onnistuvan. Tulemme palkkaamaan Bean ja suosittelemme muillekin yrityksille Viennin Kauppahuone FESH:n palveluja.””

Teemu Koskela, Myyntijohtaja

”Viennin Kauppahuone FESH:n konsepti vakuutti meidät ja teimme sopimuksen aluksi heidän yhdestä osaajastaan, jonka tehtävänä on kattilalaitostemme markkinointi Länsi-Afrikan kasvaville energiamarkkinoille.”

Timo Huttunen, Myyntijohtaja

”Saimme Viennin Kauppahuone FESH:n kautta kokeneen Norjan vientihenkilön joka sopimuksemme mukaan aktivoi meidän Norjan jälleenmyyjäverkostoa. Tästä tuloksena saimme myös uuden, meille tulevaisuudessa erittäin merkittävän jälleenmyyjän Norjasta, sekä kokeneen norjalaisen kaverin hoitamaan kaupankäyntiä Norjaan.

Olemme erittäin tyytyväisiä Viennin Kauppahuoneelta saamaamme palveluun.
Suosittelemme lämpimästi muillekin Viennin Kauppahuoneen palveluja.”

Esa Suutari, Head of Marketing & Sales

"Esa Suutari Sunit Oy:stä pitää Viennin Kauppahuoneen kouluttamia vientihenkilöitä erinomaisena asiana esimerkiksi yritykselle, joka vasta suunnittelee viennin aloittamista uuteen kohdemaahan.

Kun tänne tulleista ulkomaalaisista koulutetaan vientihenkilöitä, heitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää. He ovat omaksuneet kohdemaan kulttuurin jo syntymästään lähtien, ja heille on paljon helpompaa lähestyä asiakasta."

Niko Palosuo, Global Head of External Communications

”Onpas nerokas oivallus ja hieno liike-idea suomalaisen viennin vauhdittamiseksi! Nostan hattua hienosta ideasta, jota toteutamme itsekin ympäri maailmaa.”

Roelof Aalpoel, FESH -opiskelija

”Osallistuin muutama vuosi sitten FESH:n Vientikoulutukseen. Koulutuksen sisältö oli positiivinen yllätys; kurssit oli täynnä käytännöllistä tietoa josta oli paljon apua päivittäisessä työssäni teknologiayrityksen edustajana. Vientikoulutus on hyvä tapa saada etumatka, jos pyrit työhön kansainväliseen yritykseen. Suosittelen koulutusta lämpimästi kaikille niille, jotka haluavat tehdä työtä kansainvälisen myynnin, viennin tai logistiikan parissa."

Roelof Aalpoel
Myynti
Screentec Oy

Enoh Ibok Jackson, FESH -opiskelija

”Ammattimaisesti laadittu koulutusohjelma on tarkkaa, ajantasalla olevaa ja käytännönläheistä. Sen lisäksi että ryhmässämme on ollut innostunut oppimisilmapiiri, FESH:n Lauri Karppanen antoi opiskelijoille vastaukset vientiä koskeviin kysymyksiin omalla pitkäaikaisella kokemuksellaan.

Yhdessä omalla kansainvälisen kaupan koulutuksellani tämä koulutus on antanut minulle taidot hoitaa menestyksekkäästi kansainvälistä kauppaa. Lisäksi olen saanut käytännön ohjeita viennin rutiinitehtävien hoitamiseksi.

Suosittelen lämpimästi tätä koulutusta henkilöille, jotka haluavat kehittyä kansainvälisen kaupan asiantuntijoiksi.”

Kysy lisää muista asiakaspalautteistamme

Asiakkaamme - Yritykset

Asiakkaamme - Oppilaitokset