← Takaisin

VÄLTÄ VIENTIKAUPAN KATALIA SUDENKUOPPIA

Voiko vientikauppaa kehittää?

Tilaa vientiopas maksutta käyttöösi!


Tämä tilaus ei sitouta kauppaan!

Tiedot käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille: 
tietosuojaseloste.

Lisää myyntiä ja kasvumahdollisuuksia. Viennin Kauppahuone FESH.

Mediassa puhutaan

Maailmantalouden kasvun on hidastumassa laajalla rintamalla. Nykyisen pandemian lisäksi tähän vaikuttavat jo taustalla olleet monet epävarmuustekijät kuten brexit, tullikiistat, talouspakotteet sekä Euroopan ja Kiinan kasvun hiipuminen, jotka heijastuvat myös Suomen teollisuuteen ja vientiin.

Lisää myyntiä ja kasvumahdollisuuksia

Onko yrityksessäsi lähdetty miettimään sellaisia kilpailu- ja myynnin kehittämisen keinoja, joilla yrityksen nykytila, kehitys ja kasvu saataisiin talouden heikkenemisestä huolimatta pidettyä hyvänä?

Vältä vientikaupan katalia sudenkuopia. Tilaa ilmainen vientiopas. Viennin Kauppahuone FESH.

Vientikaupassa saattaa olla katalia sudenkuoppia, jotka voit välttää tutustumalla vientioppaassamme "Vientikaupan katalat sudenkuopat". 

17 kullanarvoista ohjetta

Oppaassa on esitetty 17 kullanarvoista ohjetta, jotka ovat pitkään vientikokemukseen perustuvia. Opas on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat tekemisissä yrityksen ulkomaankaupan kanssa eli yrityksen omistajat, toimitusjohtaja, vientipäällikkö, myyntijohtaja tai ulkomaiden asiakasrajapinnassa työskentelevät.

Käytännönläheistä ja hyödyllistä

Saat hyvin käytännönläheisiä ja todella hyödyllisiä vinkkejä siitä, mitä tulee ottaa huomioon harkitessasi vientikaupan perustamista ja tehostamista uusille kohdealueille.
"On järkevää opiskella ostajien ajatusmaailmaa, erilaisia arvostuksia, kiinnostusta ja kaupantekotapoja..."

Viennin Kauppahuone FESH
Erikoisosaamista vauhdittamaan yrityksenne vientiä.