Etusivu  │  Yritys  │  Strategia ja arvot

STRATEGIA JA ARVOT

T

Strategia

Tarkoitus
Harjoittaa kannattavaa liiketoimintaa yrityksemme arvojen ja periaatteiden mukaisesti.

Visio
Yrityksemme on menestyvä ja kehittyvä vientikonsultointiyritys. Ulkomailta Suomeen tulleiden kouluttamamme vientihenkilöiden osaaminen ja muut vientipalvelumme ovat arvostettuja kotimaan vientiyrityksissä.

Missio
Tuoda yrityksemme vientiyritysasiakkaalle lisää myyntiä ja kasvumahdollisuuksia sekä laadukkaita ja kilpailukykyisiä vientipalveluita rakentavalla tavalla.

T

Arvot

Arvomme ohjaavat työntekijöidemme ja edustajamme toimintaa siten, että yrityksemme strategia toteutuu.

Asiakaslähtöisyys
Arvostamme ja kunnioitamme asiakkaitamme. Kuuntelemme heitä ja määrittelemme yhdessä halutun päämäärän sekä keinot tavoitteeseen pääsemiseksi.

Avoimuus
Toimimalla aina avoimesti vahvistamme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme luottamusta meihin. Avoimuus ja yhteistyö yrityksemme sisällä on toiminnan kehittymisen ja työn mielekkyyden edellytys.

Laatu
Pyrimme korkeaan tasoon, asiakkaiden tyytyväisyyteen ja pysyvyyteen sekä lisäarvon tuottamiseen. Rakentavalla yhteistyöllä pidämme laadun korkealla ja toteutamme lupaukset.

Tahtoa uudistua
Pyrimme jatkuvasti toimia entistä paremmin. Sopeudutaan muutosten ennakointiin, jatkuvasti etsitään järkevämpiä työtapoja ja olemme avoimia uusille ideoille ja luovuudelle.