Etusivu  │  Tietoa meistäUutiset │ Uutiset 2019

UUTISET 2019

   Näytä uutiset vuodelta   ▶️   202120202018 - 2017 - 2016

Uusi vientiammattilainen auttamaan asiakkaitamme
UUTISET ⎮ 03.12.2019 ⎮ FESH
Aikanaan Englannista Suomeen muuttanut Peter Baldwin omaa monipuolisen vientikokemuksen ja on valmis auttamaan asiakkaitamme esim. viennissä Kanadaan ja USA:n myynnissä.

Hän on toiminut menestyksekkäästi mm. suomalaisten yritysten vientitehtävissä, jonka lisäksi hänellä on seuraavaa kokemusta:
– Merkittävä kokemus kv-kaupasta
– kokemusta maahantuojista/jakelijoista eri vientimarkkinoilla
– auttanut uusien tuotteiden markkinoille saattamisessa
– kokenut neuvottelija
– tehnyt kauppasopimuksia
– myynyt eri maiden tuotteita moneen kohdemaahan
– kouluttanut kansainvälistä myyntihenkilöstöä
– kokenut Microsoftin Office tuotteiden käyttäjä.

Ulkomaisen edustajan / jälleenmyyjän aktivointi

UUTISET ⎮ 01.11.2019 ⎮ FESH
Yrityksellä on laaja jälleenmyyjäverkosto mutta vain osa on oikeasti tuottavia. Tuttu tilanne? Nyt FESHilla on työväline tilanteen korjaamiseen: ULKOMAISEN EDUSTAJAN / JÄLLLEENMYYJÄN AKTIVOINTI.

Tarjoamme teille edustajanne aktivointia vientikouluttamamme kyseisestä maasta/alueelta kotoisin olevan henkilön hoitamana (parhaassa tapauksessa pelkkä käynti ja keskustelut asiakkaan kielellä voi riittää). Loppuraporttimme sisältää toimenpide-ehdotuksen edustajan ja päämiehen toiminnan aktivoinniksi sekä myös toimenpide-ehdotuksemme mikäli edustajaa ei kannata / voi aktivoida.

Tähän aktivointiprosessiin voitte saada esim. ELY-keskuksen kehittämisavustusta, joka korvaa noin 50% kustannuksistamme. Me avustamme teitä tarvittaessa tämän tai jonkun muun julkisen hakemuksen tekemisessä.
Suomen Vahvimmat AA -sertifikaatti
UUTISET ⎮ 04.10.2019 ⎮ FESH
Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt Suomen Vahvimmat AA -sertifikaatin Viennin Kauppahuone FESH:lle. Suomen Vahvimmat AA –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jolla on hyvä luottoluokitus (AA).
Viennin kehittäminen on nyt ajankohtaista
UUTISET ⎮ 02.10.2019 ⎮ FESH
Mediassa puhutaan talouden kasvun hidastumisesta. Tähän vaikuttavat mm. brexit, tullikiistat, talouspakotteet sekä Euroopan ja Kiinan kasvun hiipuminen, jotka heijastuvat myös Suomen teollisuuteen ja vientiin.

Yritysten pitäisi lähteä nyt etunojassa miettimään keinoja, joilla yrityksen tila saataisiin talouden heikkenemisestä huolimatta pidettyä hyvänä. Yksi hyvä keino on viennin kehittäminen.
Viennin Kauppahuone FESH auttaa avaamaan kauppaa ulkomaille (BusinessOulun uutiskirje 19.06.2019)
UUTISET ⎮ 31.07.2019 ⎮ FESH
Viennin Kauppahuone FESH on taho, josta saa apua ulkomaankaupan avaamiseen. Yrityksen konseptiin kuuluu ulkomailta tulleiden henkilöiden sekä kielitaitoisten suomalaisten kouluttaminen vientiosaajiksi. FESHin asiakasyritykset voivat palkata osaajia määräaikaisella sopimuksella avustamaan ja hoitamaan vientitoimintojaan. Sopimusaikana FESH hoitaa työnantajavelvoitteet.

Lisäksi edustamme kokeneita vientipäälliköitä, jotka voidaan palkata määräaikaiseen tai jatkuvaan työsuhteeseen, toimitusjohtaja Lauri Karppanen kertoo. Tavoitteemme on aina, että määräaikaisen vuokrasopimuksemme jälkeen asiakkaamme palkkaisi henkilömme.
Asiakkaamme palaute messureissulta
UUTISET ⎮ 13.06.2019 ⎮ FESH
”Viennin Kauppahuone FESH:n kautta äskettäin saamamme saksalainen Oliver Michler oli Saksan messuosastollamme erittäin aktiivinen ja saimme hänen avullaan arvokkaita kontakteja ja tarjouspyyntöjä”, kertoo Nestor Cables Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Rajala.
Avustusta asiakkaillemme palkkauskustannuksiin vuokrasopimuksen loputtua
UUTISET ⎮ 20.05.2019 ⎮ FESH
Business Finland on julkistanut uuden tukimuodon vientihenkilön palkkaamiseksi. Tämän palvelun nimi on Talent Explorer.
Kokenut Aasian asiantuntija yhteistyökumppaniksemme
UUTISET ⎮ 08.05.2019 ⎮ FESH
Voimme nyt tarjota todella vahvaa osaamista asiakkaidemme Aasian vientiprojekteihin kokeneen Pasi Rajanderin avustuksella. Hänellä on yli kahden vuosikymmenen liiketoiminta- ja asumiskokemus Aasiasta.

Hänellä on erittäin laaja verkosto monissa Aasian maissa sekä yksityisen että julkisen sektorin päättäjiin, kuten myös alueella vaikuttaviin konsultteihin ja muihin ekspertteihin. Hänellä on myös vuosien kokemus Aasian Kehityspankin (ADB), Maailmanpankin (WB), Euroopan Unionin (EU) sekä monien muiden rahoituslaitosten tarjouskilpailusta.
Mistä vientiyritykselle vientimyyjä, joka tuntisi kohdemaan tavat ja kulttuurin?
UUTISET ⎮ 27.02.2019 ⎮ FESH
Eräs tunnettu henkilöstöalan yritys kirjoitti blogissaan 23.02.2019 omien kokemustensa mukaan vientimyyjien hakukriteereistä seuraavaa:

1. Vientimyyjät, jotka toimivat Suomesta käsin
Hakukriteereinä ovat mm. kielitaito, paikallistuntemus kohdemaissa (toimintatavat, kulttuuri yms.), paikalliset verkostot ja näytöt onnistumisista aikaisemmin samoilla alueilla.

2. Vientimyyjät, jotka asuvat kohdealueilla joko työsuhteessa tai myyntiagentteina
Hakukriteereinä paljolti samat, lisäksi varsinkin myyntiagentteja käyttäessä korostui miten agentit saadaan sitoutumaan riittävästi juuri tähän päämieheen hyvän tuloksen varmistamiseksi.

Nämä hakukriteerit ovat vaatimuslistallamme, kun valitsemme henkilöitä vientikoulu-tukseemme ja voimme sanoa, että Viennin Kauppahuone FESH kouluttaa Suomeen tulleista ulkomaalaisista ja kielitaitoisista suomalaisista em. vaatimuksen täyttäviä vientimyyjiä. Vientimyyjiemme sitoutuminen asiakasyrityksiimme on huippuluokkaa ja heillä on kotimaissaan paikalliset verkostot.

Näyttöjä onnistumisista löytyy enemmän kokeneilta vientipäälliköiltämme, jotka ovat myös rekisterissämme.

Web Education is starting in April
UUTISET ⎮ 22.02.2019 ⎮ FESH
The next Web Export Education is starting in April. Please send us an email are you interested in education: 1) only training or 2) training and marketing. Please see more information: Web Export Education. Contact: info@fesh.fi or tel. 040 728 9498. 

See also the video of md. Lauri Karppanen according to the education: EDUCATION PRESENTATION VIDEO.
Uusin referenssimme
UUTISET ⎮ 07.02.2019 ⎮ FESH
Mirka Oy, Jepua antoi seuraavan referenssin: ”Olemme saaneet asiakaspalvelu-organisaatioomme hyvän vientiasiantuntijan Viennin Kauppahuone FESH:n kautta. FESHin kautta saamamme henkilö on nopeasti päässyt mukaan asiantuntijatiimiimme ja suoriutuu tehtävistään erinomaisesti. Kiitos FESH:lle hyvän henkilön löytämisestä ja hyvästä yhteistyöstä."

Jepua 6.2.2019, Anders Burman, International Account Manager
Avustamme asiakkaitamme myös kv-jälleenmyyjien hankinnassa ja vientiä tukevassa tuonnissa
UUTISET ⎮ 07.02.2019 ⎮ FESH
Tarjoamme apua vientiyrityksille nyt myös kansainvälisten jälleenmyyjien hankinnassa sekä vientiä tukevassa tuonnissa.

Yhteistyökumppanimme kansainvälisten jälleenmyyjien hankinnassa on kokenut latvialainen partnerimme Gatewaypartners.

Yhteistyökumppanimme tuontitoiminnassa on saksalainen kokenut partnerimme BEM.

   Näytä uutiset vuodelta   ▶️   202120202018 - 2017 - 2016