Etusivu  │  Tietoa meistä  │  Uutiset  │  Uutiset 2020

UUTISET 2020

   Näytä uutiset vuodelta   ▶️   202120192018 - 2017 - 2016

Uusi osaaja vientipäällikkö-rekisteriimme

UUTISET ⎮ 24.11.2020 ⎮ FESH
Kokenut Saksan kaupan osaaja Piotr Zieba on tullut vientipäällikkörekisteriimme. Hän on asunut Saksassa pitkään ja vienti Saksaan on hänen paras vahvuutensa.

Lisätietoja: Ziebaconsulting.
Uusi nimitys organisaatiossamme
UUTISET ⎮ 23.11.2020 ⎮ FESH
Dipl.ins. Alexandre Bolszak on nimitetty yrityksemme myynti- ja markkinointipäälliköksi 2.11.2020 alkaen.

Olemme tästä erittäin tyytyväisiä, koska "Aleksi" on kansainvälisesti kokenut, kielitaitoinen sekä erittäin yhteistyökykyinen.
Vienti Euroopan ulkopuolelle on mahdollisuus
UUTISET ⎮ 27.10.2020 ⎮ FESH
Teksti (lainattu Kauppalehdessä 26.10.2020 olleesta artikkelista):

"Euroopan ulkopuolelle vievät Saksan pörssijätit yllättävät myönteisesti – Monelta yhtiöltä odotetaan tulosparannuksia.

Tärkein syy saksalaisten pörssiyhtiöiden hyviin tuloksiin on kuitenkin niiden vientivetoisuus. Keskisuurten ja suurten listattujen yhtiöiden liikevaihdosta noin puolet tulee Euroopan ulkopuolelta. Erityisesti Kiinan, mutta myös Yhdysvaltain markkina on vetänyt tänä vuonna hyvin kaikista koronaongelmista huolimatta.

Jo ennen pandemiaa VW, Daimler ja BMW myivät kolmanneksen autoistaan Kiinaan. Nyt kriisin jälkimainingeissa tuon osuuden odotetaan nousevan tuntuvasti."
Internetsivumme ovat nyt myös englanniksi
UUTISET ⎮ 08.09.2020 ⎮ FESH
Olemme huomanneet, että entistä useamman suomalaisen vientiyrityksen myyntijohtaja on ulkomailla ja muutenkin monen yrityksen virallinen kieli on englanti.
Tästä syystä olemme julkaiseet yrityksemme englanninkieliset sivut.
Vientimyynti ei vaadi välttämättä matkustamista vientimaahan
UUTISET ⎮ 28.08.2020 ⎮ FESH
Olemme lisänneet perusteellisen digimyyntikoulutuksen vientikoulutusohjelmaamme, jonka saavat sekä uudet että aikaisemmin kouluttamamme vientiosaajat, joita meillä on kuudelta maanosalta. Vientiosaajamme voivat sopia digitaalisena etämyyntitapaamisen, hoitaa neuvottelut sekä sopia jopa kaupat.
Digimyyntikoulutus vientiosaajillemme
UUTISET ⎮ 07.07.2020 ⎮ FESH
Vientimyynti ei tulevaisuudessa välttämättä vaadi matkustamista vientimaahan, koska kauppaa voidaan tehdä etänäkin. Tästä syystä lisäämme digimyyntikoulutuksen syksyllä 2020 vientikoulutusohjelmaamme. Tämän jälkeen tarjoamme digivientikoulutuksen saaneita kansainvälisiä osaajia vientiyrityksille.
Yhteistyötä aloitellaan Xport Oy:n kanssa
UUTISET ⎮ 24.06.2020 ⎮ FESH
Viennin Kauppahuone FESH teki 22.06.2020 alustavan yhteistyösopimuksen Seinäjoella toimivan Xport Oy:n kanssa. Tavoitteenamme on auttaa suomalaisia vientiyrityksiä tarjoamalla heille kummankin osapuolen kokeneita vientihenkilöitä lähinnä määräaikaisiin toimeksiantoihin. Samalla pyritään palvelemaan myös yrityksiä, joilla tarve kansainväliselle osaajille on kestoltaan lyhyempi. Näitä palveluita ovat esimerkiksi markkinatutkimukset, partnerihaut ja kansainvälisille messuille osallistuminen.

Lisätietoja:

Lauri Karppanen
040 728 9498
lauri.karppanen@fesh.fi
Viennin Kauppahuone FESH

Marko Luoma
045 880 3770
marko.luoma@xport.fi
Xport Oy
Risto E.J. Penttilä 16.06.2020: "Unohdetaan elvytys – varaudutaan hurjaan nousuun"
UUTISET ⎮ 16.06.2020 ⎮ FESH
"Maailma on täynnä hyviä uutisia. Uutta korona-aaltoa ei ole näkyvissä. Sen sijaan on pieniä pärskähdyksiä, jotka eivät näytä nostavan kuolleisuuslukuja. Kiinan talous on vauhdissa, kokoontumisrajoituksia puretaan kaikkialla Euroopassa." Lue lisää artikkelistä.

COVID-19 maailman tilastoa eri vientimaissa voit myös seurata Johns Hopkinsin yliopiston CSSE-osaston raportista.
Vienti liikkeelle nopeasti
UUTISET ⎮ 11.06.2020 ⎮ FESH
Vientiyritysten ei nykytilanteessa kannata viivytellä vientiä, vaan niiden kannattaa uskaltaa ottaa rohkeita askeleita kansainvälisillä markkinoilla. Lue lisää Keskuskauppakamarin artikkelista.
Protektionismi eri vientimaissa on kasvanut koronan myotä
UUTISET ⎮ 10.06.2020 ⎮ FESH
Monessa Suomelle tärkeässä vientimaassa ostajat ovat nyt kovin passiivisia uusien kauppojen suhteen. Tämä pandemiaksi levinnyt COVID-19 koronakriisi vaikuttaa vientikaupassa eri kohdemaiden maahantuojien ostohalukkuuteen, ja tämä on monelle vientiyritykselle iso haaste. Ratkaisu tähän ongelmaan on vuokrata tai palkata kohdemaasta kotoisin oleva myyjä, jota ei mielletä omassa kotimaassaan ulkomaalaiseksi.
Palvelumme kattavat eri vientiprosessin vaiheet
UUTISET ⎮ 28.05.2020 ⎮ FESH

Vientikauppa vaatii eri kohdealueiden aitoa tuntemusta, suunnitelmallisuutta, hallittua, kustannustehokasta toimintaprosessia ja ennen kaikkea määrätietoista ja ahkeraa työtä. Kehitystyö alkaa strategiasta ja toimintojen suunnittelusta ja jatkuu systemaattisena markkinointina ja myyntityönä.
Pandemia aiheuttaa yrityksille vakavia hankaluuksia joihin on aihetta varautua jo nyt
UUTISET ⎮ 20.03.2020 ⎮ FESH
ELY-keskuksen tiedotteen kautta voi saada tarvittavaa opastusta tässä vaikeassa tilanteessa. Me haluamme auttaa vientiyrityksiä tässä haasteellisessa tilanteessa tarjoammalla vientikoulutusta luentojen sekä webinaarien muodossa.
Arvolupauksemme
UUTISET ⎮ 24.02.2020 ⎮ FESH
Olemme päivittäneet sivullemme arvolupaukset, joiden takana seisomme. Palvelumme kautta haluamme tuoda asiakkaallemme:

- ajan- ja rahansäästöä rekrytoinnissa
- lisää myyntiä ja kasvumahdollisuuksia
- rahanarvoista investointia kasvulle
- lisää kilpailuetua ja brändin tunnettuutta
Testaa yrityksesi vientikyky
UUTISET ⎮ 19.02.2020 ⎮ FESH
Kilpailu on kovaa, joten kansainvälisille markkinoille pääseminen tai siellä kasvaminen on haasteellista. Siksi rakensimme teille tämän ajatuksia herättävän kysymyspatteriston. Se on ladattavissa sivultamme "Testaa yrityksesi vientikyky".
Vientiopas "Viennin Sudenkuopat"
UUTISET ⎮ 14.01.2020 ⎮ FESH
Olen ollut noin 25 vuotta vientitehtävissä Keski-Euroopan suuntaan ja viime vuodet kotimaan kaupassa. Tältä ajalta minulla on kertynyt paljon kokemuksia, jotka olen kerännyt oppaaseen "Viennin Sudenkuopat", josta löytyy tietoa yrityksemme sivulta kohdassa Kullanarvoisia vientiohjeita.

Oppaassa esitän ajatuksia, vinkkejä siitä, mitä tulee ottaa huomioon harkitessanne vientikaupan tehostamista ja etablointia uusille kohdealueille. Osa vinkeistä lienee jo tuttuja, mutta olen varma että näistä löytyy myös uusia ja todella hyödyllisiä asioita omaksuttaviksi.

Lauri Karppanen
FESHin uudet nettisivut on julkaistu!
UUTISET ⎮ 10.01.2020 ⎮ FESH
Yrityksemme on saanut uudet ja erittäin ajankohtaiset nettisivut. Uutena palveluna haluan mainita vientitiedoston "Viennin Sudenkuopat", johon vientiyritysten kannattaa tutustua! Samoin vientikartoitus nimeltään Testaa Vientikykysi tulee sivullemme ja tämä antaa vientiyrityksille hyvän kuvan tilastaan.

   Näytä uutiset vuodelta   ▶️   202120192018 - 2017 - 2016