← Takaisin

ONKO VIENTIOSAAJAN REKRYTOINTI LIIAN SUURI PONNISTUS YRITYKSELLESI?

Uusi alku on aina hyppy tuntemattomaan, joten
olisi luonnollista minimoida riskit.

Vientiosaaja vuokra-sopimuksella


Tiedot käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille: tietosuojaseloste.

Jaa, kiitos:        Facebook        Twitter        Linkedin

Mobirise

Vientiosaajan rekrytoinnin haasteet

Oletko joskus huomannut, että vientitehtävään on valittu henkilö, joka ei pysty tekemään kauppaa jollekin päämarkkinalle? Kaatuvatko hänen kaupat ennalta arvaamattomiin syihin kuten esim. kulttuurieroihin? 

- vai sittenkin mahdollisuudet?

Yrityksesi liikevaihdon ja kannattavuuden kasvattaminen onnistuu lisäämällä yrityksesi vientiä päämarkkinoille. On erittäin tärkeää tuntea eri markkinat hyvin, ja sen voit toteuttaa hankkimalla ko. markkinan tuntevan osaajan.

Kun vientimyyjäsi hallitsee kohdemaan kieltä ja kulttuuria, asiakassuhteet kehittyvät myönteisesti.

Mobirise

Tarjoamme vientikoulutettuja kieli- ja kulttuuritaitoista myyntivoimaa riskittömällä konseptillamme, ensin vuokraus sitten palkkaus.
 

Ohjatulla toiminnallamme ammattitaitoinen ja motivoitunut kansainvälinen vientihenkilömme tuo vientiyritykselle nopeammin lisää myyntiä sekä kasvumahdollisuuksia. Suurena etuna on se, että vientihenkilöllämme on myös valmis vientikohdemaan kielen ja kulttuurin osaaminen.

Yrityksemme palvelu on looginen, käytännönläheinen ja tehokas toimintamalli vientiyrityksille, jotka haluavat käynnistää tai tehostaa vientitoimintojaan EU-alueelle ja muualle maailmaan.

Viennin Kauppahuone FESH
Erikoisosaamista vauhdittamaan yrityksenne vientiä.